eur:
392.45
usd:
362.47
bux:
72120.73
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

Bolhapiacon és ázsiai boltban razziázott a NAV

Több mint félmillió forint értékben foglaltak le hamis márkajelzésű termékeket.

A Békés megyei pénzügyőrök két helyszínen is voltak, több mint félmillió forint értékben foglaltak le 170 hamis márkajelzésű terméket - írja közösségi oldalán a a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

A NAV-osok a gyulai bolhapiacon 410 ezer forint értékben foglaltak le hamis márkajelzésű táskákat, pénztárcákat, napszemüvegeket, órákat, valamint parfümöket (O’bag, Guess, Michael Kors, Armani, Hugo Boss, Ray-Ban, Dolce&Gabbanna, Bvlgari, Diesel, Gucci, Prada, Dior). Egy másik helyszínen, egy békéscsabai távol-keleti árukat forgalmazó áruházban mintegy 175 ezer forint értékű hamis O’bag márkajú táskákra bukkantak a pénzügyőrök.

Az eladók egyik helyszínen sem tudták bemutatni a jogtulajdonosok engedélyét, így a termékeket a pénzügyőrök lefoglalták, és iparvédelmi jogok megsértésének gyanúja miatt eljárást indítottak.

Címlapról ajánljuk

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×