eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Környezettudatos minta lakópark épül

Minta lakóparkot épít a Jánosik és Társai Kft. A száz százalékig magyar magántulajdonú cég saját beruházásként hozza létre az 49 lakást magába foglaló mintaparkot.

A Jura névre keresztelt Miskolc központjához közeli, mégis csendes, zöld területen létesülő lakópark kivitelezése mintegy 1,5 milliárd forintba kerül majd. A legkisebb lakás 65, a legnagyobb 110 négyzetméter lesz. 

A kivitelezés során kiemelt szempont a környezettudatosság. A lakások energia ellátására takarékos, kis rezsiköltségű rendszert terveztek.

 Gondoltak a mozgáskorlátozottakra is, az épületek teljesen akadálymentesítettek, a mélygarázstól liftek szolgálják az emeletekre jutást.

A gyerekes családoknak külön játszótér áll majd rendelkezésükre.

A minta lakóparkba költözők igénybe vehetik a CSOK-ot, a kormány otthonteremtési akcióját. A tervek szerint jövő év végére készül el a komplexum - mondta Jánosik Lajos, a kivitelező cég tulajdonosa.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×