eur:
396.81
usd:
359.29
bux:
72075.48
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

A kereskedelmi adókat szinte mindenki nézi

A megyei lapokat olvassák a legtöbben Magyarországon a napilapok közül - derül ki a GFK Hungária Piackutató Intézet felméréséből, amelyet az ORTT megrendelésére készített a cég. A kereskedelmi tévéket pedig szinte a teljes lakosság nézi.

A intézet munkatársa az InfoRádióban elmondta: bár a helyi lapokat olvassa a legtöbb ember, ez sok lapot jelent. A legolvasottabb napi sajtótermék azonban egy bulvárlap, a politikai napilapok olvasottsága valamivel kisebb.

A hetilapok tekintetében is a helyi sajtó vezet, ezeket a lakosság 16 százaléka olvassa rendszeresen. Az emberek további 19 százaléka pedig alkalmanként vesz a kezébe hetilapot.

A két legnagyobb kereskedelmi rádiócsatornát a lakosság kétharmada rendszeresen hallgatja, míg a magyar rádió három adójára az emberek egyharmada kíváncsi.

A két legnagyobb kereskedelmi csatornát szinte mindenki nézi, a nézettségi adatok 97 százalékosak. Az embereknek pedig csaknem kétharmada minden nap nézi ezeket.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra
Aréna

Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra

A gazdaságpolitika előtt álló feladatokról, a békeköltségvetés lényegéről, a várható gazdasági növekedésről és a minimálbérről is beszélt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában, de kitért a jegybankelnök kritikáira és a leendő gazdasági csúcsminiszter szerepére is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×