eur:
400.79
usd:
367.56
bux:
74428.1
2024. október 14. hétfő Helén
Nyitókép: Pixabay

Szokásos vasárnapnak indult, aztán szembe jött egy emu Gárdonyban - fotó

A rendőrök fogták be az elkóborolt jószágot.

"Ha valakinek hiányzik az emuja, kérik, hogy hívja a Gárdonyi Rendőrkapitányságot!" Ez a nem mindennapi felhívás jelent meg hétfőn a Fejér vármegyei rendőrség Facebook-oldalán egy fotó kíséretében. Mint írták, az általuk Futkának elnevezett jószágra vasárnap bukkantak rá Gárdonyban, a polgárőrök és a rendőrök együtt tudták befogni.

A bejegyzést azért tették közzé, mert hétfő délelőttig nem jelentkezett az állat gazdája, de délutánra már előkerült. Futka egy lovardában várt arra, hogy hazavigyék.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
Hirtelen fordult a forint árfolyama

Hirtelen fordult a forint árfolyama

Múlt hét második felében ismét 400 fölé gyengült a forint az euróval szemben, és most is a fontos szint felett tartózkodik. Délelőtt jelentősebb erősödésbe kapcsolt a forint, és közel került a 400-hoz, ám délután a dollárerősödéssel a forintra is nyomás helyeződött. A héten több olyan esemény is lesz, amelyek hatással lehetnek a hazai fizetőeszköz árfolyamára, ám inkább a hét második felében jönnek fontos makroadatok, és hazai kormányzati bejelentések. Csütörtökön rendezzük meg a Portfolio Budapest Economic Forum konferenciáját, amelyen a magyar gazdaság kilátásai mellett szó lesz a forintról is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×