eur:
394.36
usd:
356.02
bux:
0
2024. augusztus 20. kedd István
ablaknyitás szellőztetés kánikula meleg hőség / young woman opening window to the garden
Nyitókép: Kathrin Ziegler/Getty Images

Tikkasztó melegben jönnek az esők, felforgatják átmenetileg a napjainkat

Este nem lesz elég hűvös, nappal pedig akár 33 fok is lehet Budapest környékén, másutt még melegebb várható.

Kedd estig a fátyol- és gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütés várható. Délutántól zápor, zivatar akár több alkalommal is előfordulhat (70-90 százalék eséllyel). Késő estétől fokozatosan csökken a csapadékhajlam. Az északkeleti, majd az északira forduló szél időnként megélénkül. A zivatarokat erős, viharos széllökés is kísérheti.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 33 fok körül alakul.

A hét közepén egy gyenge hidegfront érkezik, mögötte száraz levegő áramlik fölénk, de csak átmenetileg és néhány fokot mérséklődik mögötte a meleg. Péntektől nagyrészt derült, napos, csapadékmentes idő valószínű 30 és 36 fok közötti csúcsértékekkel.

Országos előrejelzés

Címlapról ajánljuk
A hűtlenségben kettős mérce tapasztalható itthon - mondja egy kutatás
csalfaság

A hűtlenségben kettős mérce tapasztalható itthon - mondja egy kutatás

A magas társadalmi státusz és a jó anyagi helyzet kevésbé fontos szempont a magyar embereknek a párkeresésnél, a többség inkább a figyelmességet, az érzelmi intelligenciát és a hűséget részesíti előnyben – mondta az InfoRádióban Bojár Ábel, az Opinio Institute kutatási igazgatója. Hozzátette: felmérésük alapján mind az érzelmi, mind a testi hűség nagyon fontos a magyarok számára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
Meg fogsz lepődni, milyen gazdagok az emberek Magyarországon

Meg fogsz lepődni, milyen gazdagok az emberek Magyarországon

Tavaly ismét emelkedésnek indult a globális vagyon, és jó hír, hogy a legalacsonyabb vagyoni szegmensben élők aránya 2008 óta csökken, az egy felnőttre jutó átlagvagyon pedig emelkedik. A UBS friss tanulmánya szerint Magyarország is jól áll a listán, itt az adatok azt mutatják, hogy az alacsonyabb vagyoni osztályokba tartozó felnőttek vagyona gyorsabban nőtt, mint a magasabb vagyoni osztályokba tartozó társaiké.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×