eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Nyitókép: Pexels.com

Nagy dobással állt elő a Microsoft

A Google után a Microsoft is hozzáadta az internetes keresőjéhez a mesterséges intelligenciát, ami összefoglaló választ ad majd arra, amire a felhasználó kíváncsi lehet.

A Microsoft bejelentése szerint a jövőben a Bingen a találati oldal első eleme az MI által készített összefoglaló lesz abban a témában, amire a felhasználó rákeresett.

Ha például valaki arra keres majd, hogy meddig élnek az elefántok, akkor először egy erre vonatkozó összefoglalót láthat, alá kerülnek azon oldalak hivatkozásai, amelyekről az összefoglaló információi származnak. Videós ajánlások is kerülnek még a találati oldal tetejére, azzal a céllal, hogy kiegészítsék az eredeti kérdésre adott választ (például, hogy mi befolyásolhatja az elefántok élettartamát), majd ezután jönnek csak azok a találatok, amelyeket hagyományosan megjelenítene a keresőmotor - írta a hvg.hu.

Az újdonságot egyelőre egy kisebb felhasználói csoporton tesztelik, és nem is minden keresésnél, csupán néhány téma esetén.

Indokolt lehet az óvatosság annak fényében, ami a Google hasonló fejlesztésével történt. Az év elején bevezetett AI Overview megoldásról ugyanis gyorsan kiderült, hogy olyan gasztrotippeket ad, mint hogy kenje be a felhasználó ragasztóval a pizzáját.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.

A női vízilabda-válogatott kétgólos vereséget szenvedett a hollandoktól

A magyar női vízilabda-válogatott, a torna első mérkőzésén, 10-8-as vereséget szenvedett a hollandoktól. Rosszul kezdődött a meccs, 3-0-ra vezettek a hollandok, de 4-4 után többször is lehetőség nyílt átvenni a vezetést. Nem sikerült, ráadásul az utolsó egy perc is az ellenfélnek sikerült jobban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 27. 07:00
×
×
×
×