eur:
392.54
usd:
354.71
bux:
72776.59
2024. szeptember 2. hétfő Dorina, Rebeka
Nyitókép: Pixabay

Fokozatosan visszatér a szokatlan hőség, de van egy nagyon rossz hír - előrejelzés

Eső nélkül hagyta az országot az elvonult hidegfront. A következő napokban is száraz, meleg időre számíthatunk, ezért, főként az Alföldön, tovább fokozódhat az aszály.

Csütörtökön az erősen felhős tájakon szakadozik a felhőzet, a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható. Estére nagyrészt kiderül az ég. Csapadék nem lesz. Az északias szelet többnyire élénk széllökések kísérik, majd az északkeleti tájak kivételével estére mérséklődik a légmozgás. Délutánra 19 és 26 fok közé melegszik fel a levegő - derül ki a HungaroMet országos előrejelzéséből.

Pénteken napos, száraz idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel. Többfelé megélénkül az északnyugati, északi szél. A minimum-hőmérséklet 6 és 13, a csúcsérték 21 és 27 fok között alakul.

Szombaton és vasárnap marad a fátyolfelhős, napos idő, több helyen a 30-as érték fölé csúszhatnak a hőmérők higanyszálai.

Időjárási figyelmeztetések nincsenek érvényben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Megvan az ítélet a Quaestor-botrányban: 13 évet kapott Tarsoly Csaba

Megvan az ítélet a Quaestor-botrányban: 13 évet kapott Tarsoly Csaba

Megszületett az ítélet a 2016 óta húzódó Quaestor-ügyben, a cég a 2015-ös brókerbotrányok egyik kulcsszereplője volt. A Fővárosi Főügyészség a Quaestor cégcsoport tulajdonosát és vezetőjét, Tarsoly Csabát és tíz társát különösen jelentős kárt okozó, bűnszervezetben elkövetett sikkasztás, csalás és más bűncselekmények elkövetésével vádolta meg, öt vádpontban 5458 rendbeli csalást és sikkasztást rótt a 11 vádlott terhére. Tarsoly 13 évet kapott,  korábban közel 33 ezer károsult kapott 100 milliárd forint nagyságrendű kártalanítást az ügyben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×