eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A Gellért-hegy a tavaszias időben 2018. január 6-án. Az év első hétvégéjén is folytatódott a szokatlanul enyhe téli idő, megdőlt az országos napi melegrekord, az ország több pontján 17 Celsius-fokot is mértek.
Nyitókép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Kikészít minket a rekordokra hajtó időjárás

Az időjárásunkat alakító hullámzó frontrendszer egyelőre még térségünkben marad. A folytatásban is kitart a sokévi átlagnál több fokkal melegebb idő, de a rekordok várhatóan nem dőlnek meg.

Éjszakától többnyire közepesen és erősen felhős lesz az ég, helyenként - főként az Észak-Dunántúlon és Tiszántúlon - fordulhat elő kisebb eső, zápor, majd hétfő délre lecsökken a csapadékhajlam és délután nyugat felől fokozatosan csökken, vékonyodik a felhőzet, ami estére a keleti határszélre is elér.

A nyugatias szél reggeltől sokfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -2 és +5 fok között alakul, de északkeleten néhol ennél hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn általában 10 és 16 fok között alakul, de északkeleten és a Tiszántúlon néhol 8, 9 fok is előfordulhat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×