eur:
396.87
usd:
360.17
bux:
71915.55
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett
Olajban sült hasábburgonya a McDonald’s új éttermében Gyöngyösön az avatóünnepség napján, 2018. június 20-án.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Hatvanéves McDonald's-os sült krumplit rejtett a fal

A megtalálók először attól féltek, hogy valami szörnyű bűntény nyomaira bukkantak a vécépapírtartó mögött.

A konyháját és a fürdőszobáját újította fel egy család április közepén a Chicagótól mintegy 80 kilométernyire, északnyugatra fekvő Crystal Lake-ben. A fürdőben le akartak szedni egy beépített vécépapírtartót, amihez ki kellett vágniuk egy darabot a könnyűszerkezetes falból. A falon vágott lyukban különös csomagot találtak: valamit törölközőbe csavartak, mielőtt elfalazták – írja az NBC News cikke alapján a 24.hu.

Grace Jones azt mondja, a férjével együtt nagyon megijedtek, attól tartottak, hogy egy gyilkosság nyomára bukkantak, ezért elküldték a gyerekeket, mielőtt kibontották a csomagot. A törölközőben azonban csak két csomagolópapírt és egy adag, meglepően jó állapotban maradt McDonald's-os sült burgonyát találtak. A krumpli és a hamburgercsomagolás a ház 1959-es építése óta pihenhetett a falban.

Címlapról ajánljuk

Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

A Méltányosság Politikaelemző Központ vezető elemzője szerint Orbán Viktor kötcsei beszéde arról tanúskodik, hogy a kormányoldal új tónusra áll át a június 9-ei választások eredményére reagálva. Rajnai Gergely úgy látja, hogy a kormányfő megpróbál bűnbakot képezni Matolcsy György jegybankelnökből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 10. 07:58
×
×
×
×