eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: YouTube/Bp-i Autósok Közössége

Őrült manőver Vácnál, négy embernek kellett résen lennie - videó

Kis híja volt egy többes ütközésnek Vácon, ahol egy sofőrnek igencsak elfogyott a türelme.

"A videóban látható fekete BMW személygépkocsi nem teljesen a KRESZ szerint haladt 2021.11.08-án a 2-es számú főút, Vác – belterület szakaszán..." – írta a bpiautosok.hu olvasója.

A videót beküldő finoman fogalmazott: a felvétel tanúsága szerint a fekete autó sofőrjének a legrosszabb helyen és módon fogyott el a türelme. Miután ficergett és az előtte levő autós az útpálya széle felé húzódott, úgy érezte, szabad a pálya. Balról, a záróvonalon és a forgalomtól elzárt területen át akart előzni, ám épp kanyarodósáv nyílt, és egy autó már indexelve balra húzódott, ezzel a szembe sávba szorítotva a BMW-t. Több sofőr éberségén múlt, hogy - az eset után a helyszínről gyorsan távozó - szabálytalan autós nem okozott balesetet.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×