eur:
395.21
usd:
368.39
bux:
71616.66
2024. július 2. kedd Ottó
Adult man monitors heart rate with smart watch on wrist
Nyitókép: KucherAV/Getty Images

Itt is van, mivel akarja lekörözni az Apple Watch-ot a Facebook

Egy kiszivárogtatásból derült ki, hogy Mark Zuckerberg cége milyen okosórát tervez.

A Bloomberg által megosztott képet a cég Ray-Ban Storiest kezelő iOS-es alkalmazásában fedezték fel (a Ray-Ban Stories egy olyan okosszemüveg, amely képes videókat rögzíteni és feltölteni a Facebookra és az Instagramra).

A kiszivárgott kép alapján a Meta (exFacebook) állítólag Milan kódnevű okosórája négyzet alakú, lekerekített sarkokkal. A kijelzőjének vékonyak az élei. A legérdekesebb rajta mégis a szenzorsziget, ami a beépített kamerát rejti – szedte össze az elérhető információkat a hvg.hu. Közelebbi hardverrészletekről nem tudni, azonban a hírek szerint az órának leszerelhető csuklópántja van, és egy gomb található a tok tetején.

A beépített kamera várhatóan videokonferencia-alkalmazásokat tesz majd lehetővé az órán, és ebben valóban egyedülálló lehetne a Meta okosórája, amely nem válogatna és az androidos, iOS-es telefonokkal is együttműködne.

Forrás: 9to5Mac
Forrás: 9to5Mac

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 05:00
×
×
×
×