Infostart.hu
eur:
382.2
usd:
328.23
bux:
108922.07
2025. december 7. vasárnap Ambrus
Grigore Lup román cipész kezében egy nagy méretű, a biztonságos távolságtartásra alkalmas női cipővel kolozsvári műhelyében 2020. június 4-én. Az 55 éves Lup kézzel készíti a saját maga tervezte, 75 centiméter hosszúságú bőrlábbeliket, amelyeknek párját 100 euróért árulja. Az óriáscipőkre már érkeztek rendelések külföldről is.
Nyitókép: MTI/EPA/Alexandru Pop

Hatalmas cipőkkel segíti a távolságtartást egy román cipész

Nem biztos, hogy nagy divat lesz belőle, de feltűnőnek feltűnő.

Grigore Lup román cipész nagyméretű, a biztonságos távolságtartásra alkalmas cipőket készít kolozsvári műhelyében. Az 55 éves férfi kézzel készíti a saját maga tervezte, 75 centiméter hosszúságú bőrlábbeliket, amelyeknek párját 100 euróért árulja. Az óriáscipőkre már érkeztek rendelések külföldről is. A fenti képen egy női, a lentin egy férfi cipő látható.

Kolozsvár, 2020. június 5.
Grigore Lup román cipész egy nagyméretű, a biztonságos távolságtartásra alkalmas cipőt visel kolozsvári műhelyében 2020. június 4-én. Az 55 éves Lup kézzel készíti a saját maga tervezte, 75 centiméter hosszúságú bőrlábbeliket, amelyeknek párját 100 euróért árulja. Az óriáscipőkre már érkeztek rendelések külföldről is.
MTI/EPA/Alexandru Pop
Grigore Lup román cipész egy nagyméretű, a biztonságos távolságtartásra alkalmas cipőt visel kolozsvári műhelyében 2020. június 4-én. Az 55 éves Lup kézzel készíti a saját maga tervezte, 75 centiméter hosszúságú bőrlábbeliket, amelyeknek párját 100 euróért árulja. Az óriáscipőkre már érkeztek rendelések külföldről is. MTI/EPA/Alexandru Pop

Címlapról ajánljuk
Vinkó József: én is megdöbbentem, milyen titkokat, rejtett történeteket mutatnak Budapest egyes gasztrohelyei

Vinkó József: én is megdöbbentem, milyen titkokat, rejtett történeteket mutatnak Budapest egyes gasztrohelyei

Nagyon is létezik gasztroturizmus – mondta Vinkó József, a Magyar Konyha magazin főszerkesztője az InfoRádió Aréna című műsorában, és felhívta a figyelmet újonnan összeállított gasztroséta helyekre. Beszélt arról is, hogy a hozzánk látogató külföldiek hetven százaléka milyen ételt keres, és hogy leáldozik-e a fine dining csillaga. Megtudhattuk tőle azt is, miért „házasítják” a japán és a perui konyhát.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2025.12.08. hétfő, 18:00
Szlávik János
a Dél-Pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2025. december 7. 05:36
×
×
×
×