eur:
392.91
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Forrás: Pexels.com

Hiába jön a nyár, ha a Kárpátokban szakad a hó - videó

Kárpátalja népe a hegyek felé tekintve igazi telet lát.

A meteorológusok között egység látszik abban, hogy vasárnap nyári hőmérsékletekkel találkozhatunk, hiába is volt a hét közepe szélviharos, helyenként csípős.

Eközben mit szóljanak a Záhonytól alig 49 kilométerre lakó Munkács lakói, akik most talán maguktól is otthon maradnának, amikor azt látják, odakint mínusz 6 fok van és szakad a hó?

A Kárpátinfo.net portálon található beszámoló szerint mostanság Kárpátalján a csapadék az úr, ezért esik a hőmérsékletnek megfelelő téli csapadék a magasabb területeken.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×