Infostart.hu
eur:
387.57
usd:
329.44
bux:
0
2025. december 26. péntek István
Nyitókép: Pixabay.com

A legjobb hazai séfek főznek az egészségügyi dolgozóknak

Napi 120 adag étel eljuttatását sikerült megszervezni.

Március 31-től naponta több egészségügyi intézmény dolgozóinak főznek friss, meleg ételt a Magyar Bocuse d’Or Akadémia séfjei, heti váltásban, hét napon át, határozatlan ideig, vagyis a krízis végéig - írta a szervezet honlapja nyomán a turizmus.com. A mikrohullámú sütőben melegíthető ételt az Országos Mentőszolgálat Központi Irányítócsoport, a budapesti SOTE Sürgősségi Betegellátó, valamint a legnagyobb vidéki kórház, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház munkatársainak juttatják el a Dining Guide közreműködésével.

Az egészségügyi dolgozók Ádám Csaba, Barna Ádám, Ben Morris, Both Lőrinc, Csahók Ibolya, Danó Zoltán, Erdei János, Hamvas Zoltán, Haraszti Zsolt, Harmath Csaba, Jahni László, Kanász László, Kaszás Vanda, Kis Sándor, Kollár Endre, Kovács Lázár, Lutz Lajos, Mizsei János, Mogyorósi Donát, Molnár Attila, Molnár Bence, Nádudvari István, Nyíri Szása, Péter Bence, Pohner Ádám, Sasvári Szilveszter, Schmiedt Patrik, Steleer Zoltán, Széll Tamás, Szikszai Anna, Szulló Szabina, Tivadar György, Vágó Márton, Varju Viktor, Veres István, Volenter István, Wolf András főztjét kóstolhatják majd a következő időszakban.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Szemléletváltás nélkül nem megy: a mezőgazdaság a klímaváltozás nagy vesztese

Szemléletváltás nélkül nem megy: a mezőgazdaság a klímaváltozás nagy vesztese

A 2021 és 2024 közötti négy évből háromban hazánk területének 70 százalékát aszály sújtotta. Egy uniós jelentés szerint Magyarországon 2022-ben a biogazdálkodás mindössze a termőterületek 6,3 százalékán volt jellemző, miközben az EU 2030-ra 25 százalékos célt tűzött ki. Koczóh Levente András, a Green Policy Center senior klímapolitikai szakértője vázolta, milyen változtatásokra lenne itthon szükség.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×