eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Nyitókép: police.hu

Döbbenetes eredménye lett a civil autós rendőrségi ellenőrzéseknek - videó

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei ezúttal két napon keresztül ellenőrizték civil autókból a szabálytalankodó sofőröket a fővárosban.

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály munkatársai rövid időn belül másodszor hajtottak végre szolgálati jelleg nélküli autókkal ellenőrzést Budapesten. A korábbi akcióhoz hasonlóan a rendőrök most is olyan autósokkal szemben intézkedtek, akik buszsávban közlekedtek, áthajtottak a piroson, figyelmen kívül hagyták a kötelező haladási irányt, telefonáltak vezetés közben, vagy éppen engedély nélkül vezettek - számol be honlapján a rendőrség.

Az ellenőrzés során a rendőrök összesen 32 sofőrt bírságoltak meg, a legtöbb – hét – autóst azért, mert átmentek a záróvonalon.

A legnagyobb büntetést az a sofőr kapta, aki az autópályán a leállósávban közlekedett, ő egy százezer forintos bírságot kapott; egy gépkocsivezetőt pedig elő kellett állítani, mert felmerült az egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja.

A rendőrök ismét fedélzeti kamerákkal felszerelt autókkal végezték az ellenőrzést, így a szabálytalankodókról felvétel is készült.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×