eur:
392.4
usd:
362.54
bux:
72061.87
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Nyitókép: YouTube/Fehér Sándor

Így még sosem láthatta Borsod-Abaúj-Zemplén csodáit - videó

Drónnal repülte be a megye legszebb helyeit egy fotós, sajátos hangulatú videót készítve, tavasszal, nyáron és ősszel is rögzítve a látványt.

Közel hat perces drónvideót készített Fehér Sándor, a boon.hu egyik olvasója, aki mesélt is a portálnak a felvételek készítéséről. A fényképezés gyermekkora óta kedvence, felnőttként pedig beleszeretett a drónozásba, és már nem fotókat, inkább videókat készített.

Eredetileg ennél jóval rövidebb felvételt szeretett volna, de annyi csodaszép hely van a megyében, ráadásul még így is sok minden kimaradt, mint például a Rudabányai bányató, ami egészen lenyűgöző látványt nyújt a magasból, hogy végül mégsem vágta meg drasztikusan az anyagot. Azt azért megemlítette, hogy a legnagyobb nehézséget az engedélyezés okozta. " Teljesen életszerűtlenek a drónozás szabályai, sokkal jobb felvételek is készülhettek volna, ha nem lenne ilyen szigorú az előírás." Ez azonban nem szegte kedvét, több új drónos terve is van.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Újabb pofon a kriptopiacnak: miért zuhant megint a bitcoin?

Újabb pofon a kriptopiacnak: miért zuhant megint a bitcoin?

Az elmúlt napokban csúnya esés alakult ki a bitcoin és más kriptoeszközök piacán, majd a lejtmenet péntekre még inkább begyorsult. A piacot az helyezte első sorban nyomás alá, hogy a korábban hackertámadás áldozatául esett Mt. Gox jelentős mennyiségű bitcoin kezdett el mozgatni a károsultak kifizetésére. A hackelés idején (2014-ben) 600 dollár környékén mozgott a bitcoin, most pedig 55 000 dollárnál jár, így a piaci szereplők arra a készülnek, hogy a károsultak amint megkapják a kompenzációjukat, azonnal jelentős mennyiségű bitcoint önthetnek a piacra.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×