eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Los Angeles, 2016. december 16.Egy rajongó a Csillagok háborúja-filmekből ismert Darth Wader karakternek öltözve várja a sorozat legújabb, Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet (Rogue One: A Star Wars Story) című epizódjának első vetítését a Los Angeles-i TCL Chinese Színház előtt 2016. december 15-én. (MTI/EPA/Mike Nelson)
Nyitókép: MTI/EPA/Mike Nelson

Egy fotós kiszúrta, hogy Darth Vader Debrecenben figyel

Már több mint öt éve, hogy megnyitották a kívül-belül felújított Nagyerdei Szabadtéri Színpadot.

A 2014-es nyitás óta a színpad népszerűsége töretlen, színházi előadásoknak és koncerteknek is rendszeresen otthonául szolgál. A helyiek jól ismerik, és országszerte sokan láthatták a felújításról készült képeket is, viszont annál kevesebben tudják, milyen is az építmény madártávlatból.

Nos, meglehetősen sajátos, ugyanis épp olyan, mintha a Csillagok háborújának egyik főszereplője, a sith nagyúr, Darth Vader sisakos arca nézne vissza ránk. A két kép januárban készült és a dehir.hu oldalán látható.

Címlapról ajánljuk
A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

Az Európa-bajnokság eddigi legnagyobb meglepetését – pozitív értelemben – a georgiai válogatott okozta, amely vasárnap este kilenc órától története legnagyobb mérkőzését játssza Kölnben, a spanyolok ellen. Százéves grúz-georgiai futballtörténelem, magasságokkal és mélységekkel.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×