eur:
394.83
usd:
367.43
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Bukarest, 2018. március 23.Vastag hóréteg fedi az autókat Bukarestben 2018. március 23-án. Romániában az ilyenkor szokásosnál több mint tíz fokkal hidegebb idő, havazás és hófúvás miatt a fővárosra és 14 megyére narancssárga riasztást adtak ki. (MTI/EPA/Robert Ghement)
Nyitókép: ROBERT GHEMENT

Szakadt a hó Veszprémben, hétvégére még több lesz - videó

Hirtelen nagy pelyhekben kezdett el hullani a hó Veszprém megyében kedden.

A Bakonyban jellemzően havazás valószínű, vékony hóréteg is kialakulhat. A mérsékelt északnyugati szelet többször élénk széllökések kísérik, időnként erős széllökések sem zárhatók ki.

A hőmérséklet 2°C közelében tetőzik kedden - írja a veol.hu.

Havas, téli időjárásra van kilátás hétvégén

A hóimádóknak kedvező forgatókönyv körvonalazódik hétvégre az Időkép szerint. A hétvége időjárását ugyanis egy mediterrán ciklon alakíthatja, melynek centruma a legfrissebb előrejelzések szerint a Földközi-tenger középső medencéjében, Görögország térségében helyezkedhet el szombaton és vasárnap. Emiatt a Kárpát-medencében döntően az északias áramlás dominálhat, mely lehűlést hoz a magasban, miközben a ciklon előodalán nagy nedvességtartalmú levegő érkezhet.

Egyszóval a várható csapadék leginkább hó formájában hullhat le.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 05:00
×
×
×
×