eur:
391.93
usd:
359.33
bux:
72253.66
2024. július 14. vasárnap Örs, Stella
Pohner Ádám, a Kistücsök étterem séfhelyettese (b) és segítője, Csillag Richard ünneplik győzelmüket a Bocuse dOr magyar döntőjét követő eredményhirdetésen a Sirha Budapest 2018 Nemzetközi Élelmiszeripari és a HoReCa szakkiállításon a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 2018. február 8-án.
Nyitókép: Balogh Zoltán

Bejutott Magyarország a Bocuse d'Or világdöntőjébe

A magyar csapat a nyolcadik lett az európai döntőben, amit Norvégia nyert.

Az észak-európai országok sikerével zárult kedden a Bocuse d'Or szakácsverseny európai döntője Torinóban: Norvégia nyert, a második helyen Svédország, a harmadikon Dánia csapata végzett. A

2019-es lyoni világdöntőbe a 8. helyen végzett Magyarországot is bejutott.

A világ legrangosabb gasztronómiai megmérettetésének tartott szakácsverseny kontinensdöntőjén két nap alatt Európa tíz-tíz országának egy-egy szakácsa mérte össze tudását, közülük tízen jutottak tovább a 2019-es lyoni világdöntőbe: a három dobogós és Magyarország mellett Finnország, Franciaország, Belgium, Izland, Nagy-Britannia és Olaszország csapata.

A Magyarországot képviselő Pohner Ádám az első napon, hétfőn versenyezhetett; munkáját Vomberg Frigyes coach, Csillag Richárd commis (segéd) és Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke segítette.

A zsűrit idén Széll Tamás vezeti, aki a magyar szakácsok között elsőként 2016-ban a Bocuse d'Or európai győztese lett, majd a 2017-es lyoni világdöntőben a 4. helyezést szerezte meg.

Címlapról ajánljuk
Öklét rázta Donald Trump a lövések után, az FBI gyilkossági kísérletként kezeli az ügyet
amit eddig tudni érdemes

Öklét rázta Donald Trump a lövések után, az FBI gyilkossági kísérletként kezeli az ügyet

Meglőtték Donald Trump republikánus elnök-jelöltet  egy pennsylvaniai szabadtéri kampányrendezvényen. A politikus fülét találta el a golyó, már elhagyhatta a kórházat. Közönségéből egy ember viszont meghalt, ketten súlyosan megsebesültek.

Este megtörhet Harry Kane átka – bemutatjuk az Eb-döntő angol játékosait

Gareth Southgate minden bizonnyal az elődöntőben szerepeltetett csapatot küldi pályára a vasárnap esti Eb-döntőben, egyetlen poszton képzelhető el csere: hajlik arra, hogy Luke Shaw kezdjen, aki igazi ballábas, szemben a bal oldali szárnyvédőként egyébként eddig jól teljesítő Kieran Trippierrel. Íme, a háromoroszlános tizenegy!

foci
Kanadának nem jött össze a nagy álom

Uruguay nyerte a bronzérmet az Egyesült Államokban zajló labdarúgó Copa Americán, mivel a 2-2-es döntetlennel zárult rendes játékidő után tizenegyespárbajban 4-3-ra legyőzte Kanadát a szombati helyosztón.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.14. vasárnap, 18:00
Magyarics Tamás
Amerika-szakértő, professzor emeritus, a Donald Trump elleni merényletről és a kampányról
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×