eur:
396.04
usd:
359.71
bux:
71805.06
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

A csapattárs tisztítaná Beckham medencéjét

Medencepucolónak jelentkezett David Beckhamékhez a labdarúgó egyik leendő csapattársa, hogy kiegészítse alacsony fizetését. Közben kiderült, hogy Helen Mirren színésznő teljesen odavan az angol válogatott korábbi kapitányáért.

Ty Harden, a Los Angeles Galaxy játékosa bejelentette: szívesen lenne leendő klubtársa, David Beckham medencéjének pucolója, hogy kiegészítse évi körülbelül 3,3 millió forintnak megfelelő fizetését, amit a csapatától kap.

A védő, aki az amerikai első osztály egyik legrosszabbul kereső játékosa, egy medence-karbantartó céget vezet, és más fura munkákat is végez csapattársainak.

A játékos azt reméli, hogy a Beckhaméknél végzett munkáért kapott pénz megmenti a kínos jelenetektől, ha a brit focista, aki hetente több mint 100 millió forintnak megfelelő összeget keres majd a csapatnál, esetleg meghívja klubtársait vacsorázni.

"Rettentő kínos lenne, ha meghívna néhányunkat vacsorázni valami csúcsétterembe, és később várná, hogy viszonozzuk a szívességet - mondta Ty Harden. - Erre csak akkor lenne lehetőségem, ha fizetne néhány százast a medencepucolásért."

A "királynő" imádja

David Beckham Londonban töltötte a hétfőt: átvette a díjat, amelyet hazája hírnevének a pályán és azon kívüli öregbítéséért kapott, ő tehát 2007-ben a legnagyszerűbb külföldön élő brit.

A gálán a focista szinte képtelen volt lerázni Helen Mirrent. A színésznő bevallotta, hosszú ideje odavan a játékosért, és alig várta, hogy közös fotó készülhessen róla és Becksről.

"Nagy rajongója vagyok Beckhaméknek. Korábban már Victoriával is találkoztam és nagyon megkedveltem. Õk ketten nagyszerű reklámot csinálnak az országunknak" - mondta a legutóbb II. Erzsében angol királynőt megformáló színésznő.

Victoria köszöni, jól van

Időközben felesége, Victoria Amerikában keveredik kalandokba: csinosítgatja a házat, ahová a család hamarosan beköltözik majd, miután az idény végén labdarúgó elhagyja a Real Madrid csapatát, és szexshopokba tesz kirándulásokat.

Az énekesnő nem érzi elveszettnek magát Hollywoodban: olyan sztárokkal kötött barátságot mint Tom Cruise és felesége, Katie Holmes, valamint Jennifer Lopez.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×