eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Vége a DVD-korszaknak?

Alaposan átalakíthatja az otthoni filmnézési szokásokat, hogy az egyik amerikai szupermarketlánc olcsón kínál egy sor filmet otthoni letöltésre. Többek szerint ezzel befellegzik a DVD-ket árusító üzleteknek.

A Walmart klasszikussá vált filmek, tévé-sorozatok és a közelmúlt sikerfilmjeinek letöltését kínálja átszámolva mintegy 400-2700 forintért. Az újabb filmek attól a naptól kezdve válnak letölthetővé, amikor megjelennek DVD-n.

A vásárlók jelenleg mintegy 3 ezer cím közül válogathatnak, igaz, a szolgáltatás egyelőre csak az Egyesült Államokban elérhető.

Szakértők hangsúlyozzák a kezdeményezés jelentőségét, hiszen az emberek anélkül tehetnek szert új filmekre, hogy kitennék a lábukat otthonról.

A Walmart kedvét az Apple iTunes zeneletöltő-rendszerének sikere hozhatta meg a vállalkozáshoz, hiszen az jelentősen átformálta a zeneipart, és leszorította az árakat.

Az online mozitár létrehozását több hollywoodi stúdió is támogatja, így a Disney, a 20th Century Fox és a Sony Pictures.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×