Infostart.hu
eur:
384.94
usd:
327.54
bux:
0
2025. december 16. kedd Aletta, Etelka

Nem vicc: egye meg a telefonszámláját!

Sajátos ötlettel rukkolt elő az egyik angol mobiltelefon-szolgáltató. A számlák okozta sokk ellensúlyozására azt találták ki, hogy ehetővé teszik az értesítést.

Mobiltelefonéktól bejön a havi jelentés. Már megint egy kalap pénzt elfecsegtünk. Bankszámlánkról ennyit meg ennyit levontak. Legtöbben ki se nyitják a borítékot. Miért legyen egész nap rossz kedvük?

Mobiltelefonéknál tisztes fizetésért pihent agyú pszichológusok dolgoznak. Azt a feladatot kapták, hogy ellensúlyozzák a sokkot, senki ne kedvetlenedjen el az összeg láttán a további telefonozástól.
Ne menjen el az emberek kedve attól, hogy percenként előkapják a mobilt: "itt vagyok a buszon, az utcán, a boltban, rád gondolok, mindjárt jövök, imádlak..."

A nagy összegű számla a telefonozók kedvét szegheti. Meg kell édesíteni a keserű pirulát. A házi pszichológusok egész sor ötlettel álltak elő: legyen a számlán horoszkóp. Nem jó. A csillagok nem mindig ígérnek szépet és jót.

Legyenek a számlákon viccek. Ez se jó. Ha a vicc hülye, dühíti az előfizetőt. Megvan! Legyen a számla ehető! Méghozzá édes. Az előfizető elolvassa, tudomásul veszi, megeszi, felvidul.

Még nem kaptunk ilyen ehető számlákat, de nagyon várjuk őket. Karácsonykor bejgli helyett lesznek feltálalva a vendégeknek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

MÁV: új kedvezmények, új menetrend – minden, amit tudni kell

Életbe lépett a MÁV-csoport 2025/2026-os menetrendje, december közepétől vásárolható az éves ország- és vármegyebérlet az új MÁVPlusz alkalmazásban, az applikáción keresztül péntektől mindenki számára elérhető a 15 százalékos okoskedvezmény a jegyekre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2025.12.16. kedd, 18:00
Ürge-Vorsatz Diána
fizikus, egyetemi professzor, az Éghajlatváltozási Kormányközi Testület alelnöke
Tokajtól Budafokig: így születnek a díjnyertes Sauska pezsgők

Tokajtól Budafokig: így születnek a díjnyertes Sauska pezsgők

A pezsgőkészítés művészetéről, a Sauska‑tételek egyedi karakteréről és a tradicionális módszer jelentőségéről beszélt a Portfolio‑nak Pohl Péter, a Sauska birtokigazgatója: a Brut NV különlegességét a furmint adja, a réserve borok 30%-os aránya pedig gazdagságot és hosszú lecsengést biztosít. Közben a piac számokban is erős és nemcsak volumenben vagy értékben, de a szezonalitásban is jelentős különbségek vannak a pincészet által készített Méthode Traditionnelle és a tartályos pezsgők között.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2025. december 13. 20:29
×
×
×
×