eur:
395.32
usd:
365.6
bux:
73928.84
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Nem vicc: egye meg a telefonszámláját!

Sajátos ötlettel rukkolt elő az egyik angol mobiltelefon-szolgáltató. A számlák okozta sokk ellensúlyozására azt találták ki, hogy ehetővé teszik az értesítést.

Mobiltelefonéktól bejön a havi jelentés. Már megint egy kalap pénzt elfecsegtünk. Bankszámlánkról ennyit meg ennyit levontak. Legtöbben ki se nyitják a borítékot. Miért legyen egész nap rossz kedvük?

Mobiltelefonéknál tisztes fizetésért pihent agyú pszichológusok dolgoznak. Azt a feladatot kapták, hogy ellensúlyozzák a sokkot, senki ne kedvetlenedjen el az összeg láttán a további telefonozástól.
Ne menjen el az emberek kedve attól, hogy percenként előkapják a mobilt: "itt vagyok a buszon, az utcán, a boltban, rád gondolok, mindjárt jövök, imádlak..."

A nagy összegű számla a telefonozók kedvét szegheti. Meg kell édesíteni a keserű pirulát. A házi pszichológusok egész sor ötlettel álltak elő: legyen a számlán horoszkóp. Nem jó. A csillagok nem mindig ígérnek szépet és jót.

Legyenek a számlákon viccek. Ez se jó. Ha a vicc hülye, dühíti az előfizetőt. Megvan! Legyen a számla ehető! Méghozzá édes. Az előfizető elolvassa, tudomásul veszi, megeszi, felvidul.

Még nem kaptunk ilyen ehető számlákat, de nagyon várjuk őket. Karácsonykor bejgli helyett lesznek feltálalva a vendégeknek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Irány Lille: a spanyolok elleni sikerrel továbbjutott a női kézilabda-válogatott

Irány Lille: a spanyolok elleni sikerrel továbbjutott a női kézilabda-válogatott

A magyar csapat háromgólos hátrányt dolgozott le, aztán már öttel is vezetett, de a második félidőben ismét kiélezetté vált a találkozó a spanyolok ellen a párizsi olimpián. A hajrát a mieink bírták jobban, és 27-24-es győzelemmel biztosan ott vannak a legjobb nyolc között.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×