eur:
393.43
usd:
353.68
bux:
72845.4
2024. augusztus 28. szerda Ágoston
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
wade wilson
Nyitókép: nysun.com/Fox 4 News/YouTube

Érzelem nélkül fogadta a halálos ítéletét a hírhedt tetovált gyilkos

Meg akarta tudni, milyen érzés embert ölni.

Halálra ítélték a tetovált gyilkost, Wade Wilsont, aki 2019-ben csak a gyilkolás kedvéért ölt meg két floridai nőt ugyanazon a napon - írja a Magyar Nemzet.

A bizonyítékok azt mutatják, hogy a gyilkosságok förtelmesek és kegyetlenek voltak, és hogy a második gyilkosság hidegvérrel és előre megfontoltan történt – idézi Nicholas Thompson kerületi bíró indoklását a New York Post amerikai napilap.

A 30 éves férfi semmilyen érzelmet nem mutatott a halálos ítélet kihirdetésekor. A két gyilkosság elkövetése után a férfi bántalmazta korábbi barátnőjét. Ő riasztotta a hatóságokat, és így került végül rendőrkézre Wade. Ügyvédei azzal próbáltak védekezni, hogy Wilson a drogfüggőség miatt agykárosodást szenvedett, és hogy traumát okozott számára, hogy biológiai szülei örökbe adták.

Örökbefogadó szülei arra kérték a bíróságot, hogy ne ítélje halálra. „Az ember még mindig ott van benne” – fogalmaztak a levelükben.

Címlapról ajánljuk
16 óra munka, 8 óra pihenés – ez vár az űrben rekedt két amerikai asztronautára

16 óra munka, 8 óra pihenés – ez vár az űrben rekedt két amerikai asztronautára

A tervek szerint februárban hozzák vissza a Földre a Boeing Starliner két űrben rekedt űrhajósát, akiknek azonban addig is lesz bőven feladatuk. Már beintegrálódtak a Nemzetközi Űrállomás legénységébe, és részt vesznek az ottani kutatómunkákban. Kiss László csillagász az InfoRádióban elmondta: akár későbbre tervezett kutatásokat is előbbre tudnak hozni a két űrhajós közreműködésének köszönhetően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.28. szerda, 18:00
Balogh Tamás
a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat Hajózástörténeti Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×