eur:
393.08
usd:
352.09
bux:
73315.37
2024. augusztus 27. kedd Gáspár
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Police.hu

Pécsi borzalom: két nap alatt elfogták a feltételtelezett elkövetőt

Két napon belül elfogták azt a 34 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint megölt és kifosztott egy idős embert az otthonában a napokban Pécsen. Az ügy részleteiről a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden sajtótájékoztatón számolt be.

A police.hu-n olvasható közlemény szerint Harmati Béla bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes és Szemán Balázs bűnügyi osztályvezető-helyettes felidézte: szombat hajnalban egy tűzeset miatt riasztották a pécsi tűzoltókat egy Zsolnay Vilmos utcai családi házhoz. Az oltáskor a házban holtan találták a tulajdonost, egy 94 éves pécsi férfit.

A szemlén a nyomozók megállapították, hogy az áldozat halálát idegenkezűség okozta, és az ingatlanból értéktárgyak tűntek el.

A széles körű adatgyűjtésnek köszönhetően a főkapitányság felderítő osztályának munkatársai hétfőn a lakása közelében elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható 34 éves helyi férfit, akit előállítottak, majd kihallgattak. A lakásában tartott kutatás során a nyomozók megtalálták az áldozattól ellopott tévékészüléket, a faliórát, valamint az elkövetéskor viselt ruháit is.

A férfit őrizetbe vették, ellene előre kitervelten, nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés gyanúja miatt indítottak nyomozást, és kezdeményezték a letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
Tényleg Robert F. Kennedy Jr. lesz a mérleg nyelve?
szakértő a Trump–Harris-versenyről

Tényleg Robert F. Kennedy Jr. lesz a mérleg nyelve?

Az úgynevezett csatatérállamokban döntő jelentősége lehet Robert F. Kennedy Jr. függetlenként induló amerikai elnökjelölt visszalépésének – mondta Csizmazia Gábor, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol arról is szó esett, hogy a Demokrata Párt kampányának erősödését mutatja, hogy „papírvékony” Donald Trump republikánus elnökjelölt előnye Kamala Harrisszel szemben, de ez sok helyen fordítva is igaz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.28. szerda, 18:00
Balogh Tamás
a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat Hajózástörténeti Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×