eur:
393.1
usd:
352.03
bux:
73315.37
2024. augusztus 27. kedd Gáspár

Apja kíséretében jelent meg a rendőrségen egy fiatalkorú fiú, megölhetett egy embert

Megöltek egy idős férfit az öcsödi otthonában; a feltételezett elkövető, egy fiatalkorú fiú elszámoltatását megkezdte a rendőrség.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint kedd hajnalban megjelent egy férfi a fiatalkorú fiával a kunszentmártoni rendőrkapitányságon, és ott elmondták, hogy előző nap délután a fiú bement egy idős öcsödi lakos otthonába, bántalmazta őt, majd elhagyta az ingatlant. A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és a házban holtan találták az idős embert.

A fiatal elszámoltatása, valamint a helyszíni nyomozási cselekmények folyamatban vannak - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Tényleg Robert F. Kennedy Jr. lesz a mérleg nyelve?
szakértő a Trump–Harris-versenyről

Tényleg Robert F. Kennedy Jr. lesz a mérleg nyelve?

Az úgynevezett csatatérállamokban döntő jelentősége lehet Robert F. Kennedy Jr. függetlenként induló amerikai elnökjelölt visszalépésének – mondta Csizmazia Gábor, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol arról is szó esett, hogy a Demokrata Párt kampányának erősödését mutatja, hogy „papírvékony” Donald Trump republikánus elnökjelölt előnye Kamala Harrisszel szemben, de ez sok helyen fordítva is igaz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.28. szerda, 18:00
Balogh Tamás
a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat Hajózástörténeti Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×