eur:
398.35
usd:
364.6
bux:
70321.83
2024. augusztus 6. kedd Berta, Bettina
Nyitókép: Pexels.com

Skandináv krimi? - Nem tértek haza mindketten a vitorlásversenyről

A svéd hatóságok azzal gyanúsítanak egy német vitorlázót, hogy egy norvégiai versenyről visszatérőben a svéd partok közelében meggyilkolta vitorlástársát.

Egy elhaladó hajóból egy tengeren hányódó embert vettek észre még csütörtökön a svéd partoktól mintegy 25 kilométerre nyugatra, a Svédországot Dániától elválasztó Kattegat-szorosban. A mentőszolgálat egy 71 éves német férfit emelt ki a vízből, akit a kórházban halottnak nyilvánítottak.

A göteborgi ügyészség keddi közleménye szerint az elhunyt férfi vitorláspartnerét - egy 64 éves berlini férfit - azzal gyanúsítják, hogy vízbe fojtotta az áldozatot. A gyanúsítottat vasárnap óta vizsgálati fogságban tartják Göteborgban, mert fennáll a szökés, a bizonyítékok eltüntetésének és a nyomozás tévútra vezetésének veszélye.

A férfiak egy trimaránnal - háromtestű hajóval - tartottak hazafelé a norvégiai regattáról.

A svéd hatóságok egyelőre nem közölték, miből jutottak arra a következtetésre, hogy nem baleset, hanem gyilkosság történt.

Címlapról ajánljuk
Hősi halált halt a női vízilabda-válogatott az Egyesült Államok ellen
5-4 oda

"Hősi halált halt" a női vízilabda-válogatott az Egyesült Államok ellen

A magyar női vízilabda-válogatott az "óriási" Egyesült Államok ellen játszott a párizsi olimpia negyeddöntőjében, 1-0-ra és 2-1-re is vezetett, egy gólnál nagyobb különbség egyszer sem volt a csapatok közt. Oda az elődöntő a párizsi olimpián.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×