eur:
394.88
usd:
368.51
bux:
72094.79
2024. június 28. péntek Irén, Levente
prisoner concept, Handcuffed hands of a prisoner in prison, Male prisoners were severely strained in the dark prison, violence
Nyitókép: Sinenkiy/Getty Images

Emberölés kísérlete miatt 7 évet kapott a nő, de aztán "felszívódott" - toplistás bűnözőt fogtak el

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő 41 éves magyar nőt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

A rendőrségi közlés szerint a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérletének gyanúja miatt folytatott eljárást a 41 éves nővel szemben, majd őt a Debreceni Ítélőtábla - mint visszaeső elkövetőt - 7 év letöltendő börtönre ítélte.

A nő azonban "kivonta magát a kiszabott büntetés letöltése alól", ismeretlen helyre távozott, ezért vele szemben az Egri Törvényszék belföldi, majd április 15-én európai elfogatóparancsot adott ki.

A rendőröknek később olyan információ jutott a tudomásukra, hogy a nő külföldön, feltehetően Hollandiában tartózkodik.

A KR NNI nyomozói az Európai Célkörözési Egységek Hálózatán (ENFAST) keresztül felvették a kapcsolatot holland kollégáikkal, majd megállapították, hogy a nő Nieuwveen településen dolgozhat, a falu egy üvegházakkal borított településrészén.

Az éppen mezőgazdasági munkát végző nőt a holland rendőrök elfogták. Kiadatásáról a napokban dönt a holland bíróság.

Címlapról ajánljuk

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Hammerrel bombázták le Oroszországot, elesett Razdolivka - Híreink az ukrajnai háborúról pénteken

Hammerrel bombázták le Oroszországot, elesett Razdolivka - Híreink az ukrajnai háborúról pénteken

Hammer típusú okosbombával támadták az ukrán légierő tagjai az oroszországi Belgorod megyét. Egy orosz katonai toborzóvideóban Herszon és Zaporizzsja elfoglalását ígérték. Orbán Viktor magyar miniszterelnök Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel találkozott. Csasziv Jar heves ostrom alatt áll, termobárikus fegyverekkel lövik a várost. Délutánra az orosz hadsereg elfoglalta a donyecki Razdolivkát. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×