eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: Police.hu

77 tő indiai kendert nevelgetett a lakásában

Szegeden fogták el a kábítószer-kereskedőt.

Elfogtak a rendőrök egy szegedi férfit, aki lakásán indiai kendert termesztett és egy társával marihuánát árusított - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.A 42 éves férfi lakásán a nyomozók a leszüretelt termés és a termesztéshez szükséges eszközök mellett 77 tő kendernövényt találtak, amelyeket lefoglaltak.

A helybéli lakost őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. Kiderült róla, hogy tavaly óta egy 54 éves nővel közösen árusította a drogot. A rendőrök rajtuk kívül gyanúsítottként hallgattak ki két szatymazi lakost, akik a párostól vásároltak.

A terjesztők ellen kábítószer-kereskedelem bűntett, a fogyasztók ellen pedig kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×