eur:
395.47
usd:
368.41
bux:
71942
2024. július 2. kedd Ottó
police car on the street close up
Nyitókép: Fedorovekb/Getty Images

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

Kiskorú veszélyeztetése miatt indult eljárás.

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Azt írták, rendkívüli haláleseti eljárásban vizsgálják a baleset körülményeit, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt nyomozást indítottak.

A rendőrség szerdai közlése szerint a kisfiú és hétéves bátyja a Kösely-csatorna mellett játszott szerdán délelőtt, amikor a gyerek beleesett a vízbe. Testvére próbálta kihúzni, de nem tudta, ezért hazaszaladt, és szólt a szüleiknek, akik hívták a 112-es segélyhívó telefonszámot. A szülők és a hatóságok is rövid időn belül a helyszínre siettek, azonban a kisfiú életét már nem lehetett megmenteni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Meglepő növekedés után masszívan nyereséges lett a Revolut

Meglepő növekedés után masszívan nyereséges lett a Revolut

Eddig is gyorsan nőtt és nyereséges volt, ám 2023-ban szó szerint szárnyalt a Revolut: 344 millió fontos profitot értek el 1,8 milliárd fontos bevétel mellett. A bank bevételei rendkívüli módon, mintegy 95%-kal nőttek az egy évvel korábbihoz képest, miközben a lakossági ügyfelek száma 45 százalékkal ugrott meg, a növekedés idén is folytatódott. Magyarországon 2023 végén 1,2 millió ügyfelük volt, akik ráadásul fizetési adatok szerint már messze nem csak a külföldi utazások alkalmával használják a Revolut-számlájukat. Év végére már 1,5 millió ügyféllel számolnak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×