eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Sharp shards of car glass on the asphalt
Nyitókép: Berezko/Getty Images

A büntetőfékezés már lejárt lemez, helyette itt van a büntető-tolatás - videó

Új szintre lépett a közúti feszültségkezelés Vecsésen, ahol egy tréler sofőrje duplán is visszatámadt egy szóváltást követően.

Monori rendőrök kerítették elő azt a 28 éves sofőrt, aki egy közlekedési szituációból kialakult nézeteltérést paprikaspray-vel és tolatásos autózúzással intézett el - írja a Portfolio. Az esetről videó is készült, melyet a rendőrség Facebook-oldalán közzétett.

A rendő rei az esetet bemutató posztban azt írják, hogy az incidenst elszenvedő autóban egy család ült - apa, anya és két gyerek. Az autó a vecsési Fő úton haladt, a kora délutáni forgalom nem volt túl nagy, egy fehér tréler mégis bevágott elé, miután a sort előzte.

A családfő fékezés után maga elé engedte a trélert, majd a következő piros lámpánál odalépett a sofőrhöz, hogy kérdőre vonja a manőveréért. Válasz helyett a tréler vezetője a kanyarodó sávba átvágva elhajtott, majd visszatolatott.

Először paprikaspray-vel arcon fújta a családapát, majd nagy lendülettel az úttesten álló autója elejének tolatott, végül elhajtott.

A rendőrség rendszám alapján azonosította a trélert és tulajdonosát. Másnap már szemlézték a trélert és garázdaság miatt kihallgatták az utóbbit. Az üllői férfi csak ennyit mondott: „panasszal élek, nem követtem el a bűncselekményt, nem kívánok vallomást tenni”.

A büntetőeljárás egyelőre garázdaság miatt folyik a Monori Rendőrkapitányságon, az később derül ki, hogy bővíthető-e a gyanúsítás köre más bűncselekménnyel - írják a posztban.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×