eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Man in prison hands of behind hold Steel cage jail bars. offender criminal locked in jail.
Nyitókép: Rattankun Thongbun/Getty Images

Ideiglenes kiadatási letartóztatásban a több ember megölésével gyanúsított amerikai férfi

Ideiglenes kiadatási letartóztatásba helyezte a Fővárosi Törvényszék azt az amerikai állampolgárságú férfit, akit a svájci hatóságok több ember megölésével gyanúsítanak – tudatta a Fővárosi Főügyészség közleményben,

A férfival szemben a svájci hatóságok adtak ki nemzetközi elfogatóparancsot, mert a megalapozott gyanú szerint 2023 őszén Svájcban súlyosan bántalmazott 3 személyt, akik közül ketten ennek következtében életüket vesztették.

A Fővárosi Főügyészség a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján megállapította, hogy az eljárás jelen szakaszában a kiadatás törvényi feltételei fennállnak, ezért a Fővárosi Törvényszéken indítványt tett a férfi ideiglenes kiadatási letartóztatásának elrendelésére. A törvényszék az ideiglenes kiadatási letartóztatást a férfi fellebbezése miatt egyelőre nem véglegesen elrendelte – közölte a főügyészség.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×