eur:
387.19
usd:
359.18
bux:
69496.57
2024. május 10. péntek Ármin, Pálma
Nyitókép: Youtube/ PoliceHungary

Újabb illegális gyorsulási versenyzőket kapott el a rendőrség, ezúttal Szolnokon – videó

A felvételeken jól látható, amint az autók egymást előzve, balesetveszélyesen száguldoznak az úton.

Illegális gyorsulási versenyek ellen léptek fel a rendőrök Szolnokon – írja a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Közleményük szerint szombat éjjel Szolnokon, a Felső Szandai réten közlekedő autósokat ellenőrizték. A levegőből drónnal segített közlekedési akció célja többek közt az átalakított járművek kiszűrése volt.

A rendőrök két helyszíni bírságot szabtak ki, kilenc szabálysértési feljelentést tettek, valamint bevonták a forgalmi engedélyét hat járműnek, mivel azokat engedély nélkül alakították át.

A közös akcióban a vármegyei főkapitányság közlekedésrendészei a Szolnoki Rendőrkapitánysággal és a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal munkatársaival együtt vett részt.

"A vármegyei főkapitányság továbbra is kiemelt figyelmet fordít az egyik legfőbb baleseti veszélyforrásra, a közlekedés résztvevőire veszélyt jelentő jogellenes gyorsulási futamokra, valamint a sebességtúllépések visszaszorítására" – írták a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Madár István: két folyamat akasztotta meg a dezinflációt

Madár István: két folyamat akasztotta meg a dezinflációt

Megállt az infláció csökkenése Magyarországon: áprilisban az egy évre visszatekintő drágulás 3,7 százalék volt, a márciusi 3,6 százalék után. A fogyasztói árindexet a szolgáltatások árának emelkedése húzta - mondta az InfoRádióban a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője.

Ausztria kiengedte a szellemet a palackból: jön a 41 órás munkahét?

Nagy port kavart a közelmúltban Ausztriában a gazdaság különböző területeiről mintegy ötezer szereplőt képviselő ipari testület (IV) indítványa , hogy a munkaidő sokak által sürgetett csökkentése helyett inkább növeljék a heti munkaidőt, mégpedig 41 órára. A javaslatot közvetve felkarolta a kormány egyik legtekintélyesebb minisztere, a szakszervezek azonban tiltakoztak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.10. péntek, 18:00
Such György a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke
Erdély Csanád a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya
Jó a hangulat, emelkednek a tőzsdék

Jó a hangulat, emelkednek a tőzsdék

A nemzetközi színtéren folytatódik a hét korábbi részében is látott pozitív momentum, emelkednek a vezető részvényindexek, a német DAX pedig új történelmi csúcsot állított be, miközben az amerikai piacok is jól szerepelnek. Közben a magyar piacon is jó a hangulat, a befektetők ma friss információkat kaptak az OTP és a Mol első negyedéves teljesítményéről, hiszen mindkét vállalat hajnalban tette közzé negyedéves gyorsjelentését. A vártnak megfelelő bevételt, de valamivel magasabb profitot szállított az OTP, a menedzsment nem is változtatott a márciusban kiadott előrejelzésein. A Mol számai messze elmaradtak azoktól az eredményektől, amiket az energiaválság okozta magas olajár-környezetben tudott hozni a társaság, viszont a stabilan alakuló Brent-Ural árkülönbözet és a rendkívül magasan alakuló finomítói feláraknak köszönhetően összességében erős számokat hozott az olajcég.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×