eur:
397.67
usd:
364.47
bux:
72218.86
2024. augusztus 3. szombat Hermina

Egy ukrán nagy bajt csinált Magyarországon, rendőrök mentek érte

Őrizetbe vettek a rendőrök egy 41 éves ukrán férfit, aki megkéselte lakótársát a balinkai munkásszállón, a nő súlyosan megsérült - közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A férfi éjjel együtt italozott a munkásszálló egyik szobájában a vele ott együtt élő 36 éves nővel, majd szóváltás és dulakodás alakult ki közöttük.

A gyanúsított vita közben bántalmazta, és késsel megszúrta lakótársát.

A rendőrség a férfit emberölés kísérletének gyanúja miatt hallgatta ki, őrizetbe vette és kezdeményezte a letartóztatását - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.05. hétfő, 18:00
Pletser Tamás
az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője
Ijesztő balesetek, botrányok, és gépproblémák - Megszólaltak a szakértők, hogy kell-e félnünk a repüléstől

Ijesztő balesetek, botrányok, és gépproblémák - Megszólaltak a szakértők, hogy kell-e félnünk a repüléstől

Az elmúlt hónapokban főleg a járatkésések miatt került reflektorfénybe a repülés, de a közelmúltban a különböző biztonsági problémák miatt is aggályok merültek fel a légi közlekedés kapcsán. Felmérések támasztják alá, hogy utóbbiak elvették az emberek kedvét a repüléstől és többen aggódnak, hogy az ő járatukkal is probléma lesz. Iparági szakértők szerint azonban továbbra sincs okuk az utazóknak félni a repüléstől, hiszen a sajtóban megjelent 1-2 esetet leszámítva továbbra is biztonságos a légi közlekedés. Elmondtak emellett néhány tippet is azzal kapcsolatban, hogy utasként mit tehetünk a biztonságosabb utazás érdekében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×