eur:
394.05
usd:
366.57
bux:
71742.31
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

A rendőrök megtették azt, amit meg kellett az Erzsébet téri támadás után őrizetbe vett fiatallal

Nem tett vallomást az emberölés kísérlet elkövetésével gyanúsított fiatal, a budapesti életvédelmi nyomozók őrizetbe vették.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk a rendőrök elfogtak egy fiatalembert a budapesti késes támadás után. Az eset a Belvárosban, az Erzsébet tér közelében történt.

A rendőrség gyanúja szerint a 18 éves fiatalember február 19-én, 2 óra körül az V. kerületi Erzsébet téren késével halántékon szúrt egy másik fiút. A megkéselt fiatalt a mentők életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett kísérlet miatt ismeretlen elkövető ellen indított nyomozást.

Az elfogott K. Zsolt a kihallgatásán megtagadta a vallomástételt. Az eddig beszerzett adatok szerint két, fiatalokból álló társaság találkozott éjszaka a belvárosban, ahol a későbbi sértett és az elkövető egy lány miatt szólalkozott-, majd verekedett össze. Eközben szúrt pillangókésével K. Zsolt. Az elkövetés eszközét a nyomozók az eljárás során megtalálták és lefoglalták.

A gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását - derült ki a rendőrségi összefoglalóból.

Címlapról ajánljuk
Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×