eur:
397.67
usd:
364.47
bux:
72218.86
2024. augusztus 3. szombat Hermina
police car on the street close up
Nyitókép: Fedorovekb/Getty Images

Rémálom Budapesten: a mentőket is riasztani kellett

Egy férfi bement egy idős házaspár házába, majd egy fegyverutánzattal követelte az értékeiket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2023. február 18-án 7 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Budapest XVII. kerületében, az egyik házból egy idős házaspár segítségért kiabál, mivel ismeretlen személy megtámadta és kirabolta őket – írja a police.hu.

A helyszínre siető rendőri egységek még az utcában, a bejelentést követő 11 percen belül elfogták a feltételezett elkövetőt. A bántalmazott házaspár az eset során megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

A 31 éves férfit a fővárosi rendőrök előállították, a BRFK Nyomozó Főosztály Rablási Osztályának nyomozói pedig fegyveresen elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, valamint őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A férfi a gyanúsítás miatt panasszal nem élt, ám érdemi vallomást nem tett.

Címlapról ajánljuk

Váratlan pofon férfi vízilabdában: egygólos vereség az ausztráloktól

A magyar férfi vízilabda-válogatott 9-8-as vereséget szenvedett az ausztráloktól. Az első negyed 2-2-re végződött, a második és a harmadik után egy góllal vezetett Varga Zsolt csapata. A negyedik negyedet az ellenfél nyerte 3-1-re.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.05. hétfő, 18:00
Pletser Tamás
az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 3. 07:40
×
×
×
×