eur:
392.46
usd:
362.46
bux:
72132.83
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Nyitókép: Pixabay

Aranyozott vibrátorokra repültek rá a betörők, tetemes a kár

Legkevesebb nyolc luxuskivitelű, közöttük hat darab, 24 karátos arannyal borított és két rozsdamentes acél vibrátort loptak el egy erotikai kellékeket forgalmazó spanyolországi nagykereskedelmi cégtől, a zsákmány értéke több tízezer euró.

A három betörő a jelek szerint pontosan tudta, hogy mit keres - közölte az AFP-vel Idiared Aponte, a sevillai székhelyű cég kereskedelmi igazgatója. Luxustermékekről van szó, közöttük olyan aranyozott vibrátorokról, amelyeknek az ára 15 ezer eurónál (5,8 millió forint) kezdődik, és a méret, illetve a funkciógazdagság függvényében nő - tette hozzá. A rozsdamentes acélból készült készülékek ára 3500 és 7000 euró között mozog.

A betörők, akik szerdán röviddel éjfél előtt hatoltak be az üzletbe, a helyiségek átkutatása során bejutottak a külön biztosított terembe is, ahol a tulajdonos aranyból készült műfalloszokat és a széfben 25 ezer euró készpénzt tartott. Természetesen a pénzt is elvitték.

A kereskedelmi igazgató úgy véli, nem lesz könnyű a zsákmány eladása, mert luxus és egyedi darabokról van szó.

Internetes oldalán a 2007-ben alapított cég magát "örömszerző termékek központjaként" hirdeti, raktárában több mint 20 ezer árucikket őriz erotikus kellékektől alsóneműkig.

Címlapról ajánljuk
Alaptörvény-ellenes a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzés

Alaptörvény-ellenes a főpolgármester-választás eredményét megállapító kúriai végzés

Az Alkotmánybíróság pénteken hozott határozatában megsemmisítette a főpolgármester-választásról hozott kúriai döntést, így továbbra sem fejeződött be a Karácsony Gergely és Vitézy Dávid közötti versenyfutás Budapest vezetéséért. Az ügyben a Kúriának új eljárást kell lefolytatnia, és új döntést kell hoznia.

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×