eur:
397.67
usd:
364.47
bux:
72218.86
2024. augusztus 4. vasárnap Dominika, Domonkos
Fotó: ügyészségi videó
Nyitókép: ügyészségi videó

Fegyverrrel támadt a kórházi orvosra, ő húzta a rövidebbet - videó

Az egyik budapesti kórházban ittasan, gázriasztó fegyverrel támadt az osztályvezető orvosra egy 48 éves férfi. Letöltendő börtönt kérnek rá. Cikkünk végén videó.

A férfi július 23-án kora délután, erősen ittas állapotban ment be az egyik budapesti kórházba, ahol vitatkozni kezdett egy osztályvezető orvossal, mivel úgy gondolta, hogy a kórházi osztályon kezelt hozzátartozója nem kapott megfelelő ellátást.

A vádlott a szóváltás során elővett egy gázriasztó fegyvert - amely külsőre valódi lőfegyvernek tűnt -, azt az orvosra fogta és megfenyegette, hogy lelövi. Ezt követően a két férfi dulakodni kezdett, amelynek során a sértett megpróbálta kicsavarni a vádlott kezéből a fegyvert, majd a földre vitte a támadóját.

Eközben a fegyver elsült, sérülést azonban nem okozott.

A támadó a földre kerüléskor eszméletét vesztette, ezért az orvos és a helyszínre siető ápolók ellátták,

majd értesítették a hatóságokat.

Az ügyészség a 48 éves férfit fegyveresen elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével vádolja, és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza a vádiratban.

Az ügyészség emellett indítványt tett arra is, hogy a bíróság a vádlottal szemben korábban, más ügyben kiszabott 10 hónap felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtását is rendelje el.

Címlapról ajánljuk

Nem nagyon reménykedhetünk enyhülésben, egyre durvább hőhullámok jönnek

Egyre hosszabb hőhullámokra és egyre magasabb hőmérsékleti értékekre kell készülnünk a következő évtizedekben – mondta az InfoRádióban a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója. Kovács Erik hozzátette: ha nem következik be kedvező változás a klímapolitikában, 2050-2060 után akár 45-47 fok is lehet nyaranta az Alföldön.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.05. hétfő, 18:00
Pletser Tamás
az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×