eur:
396.56
usd:
364.01
bux:
71883.08
2024. augusztus 8. csütörtök László
Nyitókép: police.hu

Robbantással fenyegetőző férfit kaptak el Győrben

Kétszer is azt állította, egy lakóházban bombát rejtett el.

Bombával fenyegetőző férfit fogtak el Győrben a helyi rendőrök - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 29 éves helyi férfi egy győri telefonfülkéből névtelenül két alkalommal is fenyegető bejelentést tett a rendőrségre. Először november 14-én, majd november 27-én hívta fel a rendőrséget azzal, hogy egy győri, az Ady-város városrészben található emeletes lakóház lépcsőházában bombát rejtett el.

A bejelentést követően a rendőrök mindkét alkalommal azonnal kivonultak a helyszínre és bombakutató kutyák segítségével vizsgálták át a fenyegető által megadott épületet, majd mindkétszer azt állapították meg, hogy ott robbanószerkezetet nem helyeztek el.

A rendőrök a győri férfit őrizetbe vették és közveszéllyel fenyegetés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését - tudatta a rendőrség.

Címlapról ajánljuk
Nagy bajban Csehország, a szomszéd viszont örülhet

Nagy bajban Csehország, a szomszéd viszont örülhet

A Cseh Statisztikai Hivatal augusztus 6-án, kedden közzétett friss adatai szerint 2024 júniusában a cseh ipar és az építőipar termelése egyaránt csökkent, immár a negyedik egymást követő hónapban és nagyobb mértékben, mint májusban. A szlovákiai ipari termelés 2024 májusában az ingadozások ellenére visszatért az előző évi szintre.

Bronzérmes a magyar női kajak négyes

A női kajak négyesek olimpiai döntőjében bronzérmes lett a Pupp Noémi, Fojt Sára, Csipes Tamara, Gazsó Alida Dóra összeállítású magyar négyes
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.08. csütörtök, 18:00
Andrásfi Tibor olimpiai bajnok párbajtőrvívó
Koch Máté olimpiai bajnok párbajtőrvívó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×