eur:
394.48
usd:
366.34
bux:
71897.08
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Rendőrök helyszínelnek egy pénzintézet előtt a XV. kerületi Kolozsvár utcában 2021. augusztus 9-én, miután fegyverrel, vagy annak utánzatával fenyegetve kirabolták a bankfiókot. Az elkövető a zsákmányolt pénzzel elmenekült a helyszínről. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatása szerint lövés nem volt, nem sérült meg senki, azonban a sokk miatt mentőt hívtak a dolgozókhoz. A rendőrök lezárták a környéket, és hajtóvadászatot indítottak a rabló után.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Női ruhában, szalmakalapban távozott a XV. kerületi bankrabló

Hihetetlen részleteket osztott meg a hétfői bankrablás részleteiről a rendőrség.

Rendőrök lepték el hétfőn a Kolozsvár utcát egy bankrablás miatt, valaki ugyanis egy fegyvernek látszó tárggyal pénzt követelve hatolt be egy fiókba, hogy onnan kisvártatva 5 millió forinttal távozzon - a Blikk és az Origo rendőrségi információkra támaszkodó írása szerint női ruhában, kalapban.

A rabló alaposan kitervelhette a bűntettet, tudta, mikor van nagyobb mennyiségű készpénzszállítás.

Tette elkövetése előtt 30-40 percet tölthetett a fiókban, ami pedig hidegvérre vall.

A tettest egyelőre nem fogták el, de a környéken dolgozók szerint rengeteg kamera van arra, nem lehet gond a rendőrségnek.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Puccsot akadályoztak meg Ukrajnában, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Puccsot akadályoztak meg Ukrajnában, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SzSzU) beszámolt arról, hogy elfogtak egy csoportot, amely meg akarta dönteni a hatalmat Ukrajnában – számolt be az Ukrajinszka Pravda. Az orosz alakulatok megkezdték a Horvlivkától nyugatra fekvő település, Nju-Jork ostromát. A városra elkezdték szórni a hatalmas pusztítást végző FAB-3000-es bombákat is. Cikkük folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×