eur:
394.78
usd:
365.41
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Forrás: police.hu

HÉV-es erőszakkísérlet: milliós nyomravezetői díjat tűztek ki

Egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a Pest megyei rendőrfőkapitány egy HÉV-en bántalmazott nő támadójának kézre kerítéséért – közölte a police.hu.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint január 19-én a gödöllői HÉV Szilasliget és Gödöllő, Erzsébet park közötti szakaszán egy 47 éves nőt arra szólított fel egy férfi, hogy tolja le a nadrágját, különben megöli. Mivel a nő megtagadta a követelést, a férfi elvette a nő telefonját és pénztárcáját, majd többször megrúgta. A nő próbált segítségért kiabálni, de rajtuk kívül nem volt más a kocsiban, végül a megállóhoz közeledve azt mondta a férfinak, hogy a férje ott várja, mire a támadó kiugrott a szerelvényből és elmenekült. A sértett a támadás következtében súlyos sérülést szenvedett.

A Gödöllői Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya szexuális erőszak kísérlete, testi sértés és kifosztás gyanúja miatt folytat nyomozást, egyelőre ismeretlen tettes ellen. Az elkövető felkutatására és elfogására nyomozócsoport alakult, amelynek tagjai továbbra is intenzív felderítőmunkát végeznek, és mindent megtesznek, hogy a támadó férfit azonosítsák, felkutassák és elfogják – írták.

A nyomravezetői díj annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható ember kilétével kapcsolatban olyan konkrét adattal vagy információval szolgál, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövetők azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a grafikán látható támadót felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, értesítse a rendőrséget.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×