eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: police.hu

A sofőrt és magát is veszélyeztette egy autó utasa

Befejezték a vizsgálatot a rendőrök annak a férfinak az ügyében, aki utasként veszélyeztette a saját és a gépkocsivezető életét Szigetvár közelében.

A Szigetvári Rendőrkapitányság a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt nyomozott egy 23 éves helyi férfi ellen. A férfi egy személygépkocsiban utasként tartózkodott, amikor a jármű 2019. szeptember 16-án 22 órakor Zsibót irányából Szigetvár felé közlekedett, majd haladása során egy útkanyarulatban letért az út melletti mezőgazdasági területre. Kiderült, hogy

a gépkocsi kézifékét a balesetet megelőzően a férfi húzta be, amelytől a jármű megcsúszott és irányíthatatlanná vált. A baleset során a férfi, valamint a jármű vezetője is kirepült az autóból,

mindketten könnyű sérülést szenvedtek - írta a police.hu.

A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásán a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte, és elmondta azt is, hogy megbánta tettét.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Meglepő felmérés készült az elektromos autókról: az amerikaiak fele visszacserélné őket robbanómotorosra

Meglepő felmérés készült az elektromos autókról: az amerikaiak fele visszacserélné őket robbanómotorosra

Megjelent a McKinsey legfrissebb autóipari trendekre vonatkozó globális fogyasztói felmérése, amelyben több izgalmas megállapítás is található. Természetesen az anyag gerincét az elektromos autózás teszi ki, erre vonatkozik a legtöbb kérdés, és az látszik, hogy a fogyasztók egyre nagyobb hajlandóságot mutatnak az elektromos autók vásárlására, de többek között a töltéssel és a költségekkel kapcsolatos vélt vagy valós aggályok továbbra is komoly korlátot jelentenek. A felmérés ezen felül megállapítja azt is, hogy globálisan az EV-tulajok 29 százaléka akar visszaváltani belső égésű motoros autóra, míg az USA-ban ez az arány közelíti az 50 százalékot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×