eur:
392.91
usd:
363.35
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pexels.com

Alkalmi légyottok során meglopta idős osztrák vendégeit a nő

Összesen több mint egymillió forint kárt okozott az idős osztrák sértetteknek.

A harmincöt éves, megélhetését tiltott kéjelgésből biztosító nő a tavalyi év második felében Sopronban három idős osztrák férfitől is elvette az értékeit, majd az egyik megszerzett bankkártyával pénzt is vett le az egyikük bankszámlájáról. Összesen 1,13 millió forint kárt okozott, mely nem térült meg – olvasható az ugyeszseg.hu-n.

A Győri Járási Ügyészség vádiratának tényállása szerint az elkövető mindhárom sértettel különböző áruházi parkolókban találkozott.

Az első sértettől az autóban eltöltött együttlét alatt tulajdonította el a pénztárcáját, majd az együttlétet megszakítva, sietve távozott onnan. A második sértett esetében a nő az autó jobb hátsó üléséről azonnal kivette a férfi kabátját a benne lévő értékekkel együtt, amint a sértett kinyitotta az autóját és beült a volán mögé. A harmadik férfi autójából a nő az együttlét után vette ki az értékeket tartalmazó kabátot. Ezt követően a kabátban lévő bankkártyát használva készpénzhez is hozzájutott a nő.

Az ügyészség az elkövetőt négy bűncselekménnyel, három rendbeli minősített lopással és egy rendbeli információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntettével vádolja.

A büntetési tétel a halmazati szabályokra tekintettel négy és fél évig terjedő szabadságvesztés.
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×