eur:
401.32
usd:
366.13
bux:
73411.75
2024. október 4. péntek Ferenc

Szóváltás után szúrt, majd elmenekült a helyszínről

Tavaly augusztusban Vaskúton, a Dózsa György utcában egy helybéli szóváltást követően késsel hason szúrt egy 22 éves soltvadkerti férfit, majd elmenekült a helyszínről.

A sértett az igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint életveszélyes sérülést szenvedett. A szúrás áthatolt a hasfalon, sértette a lépet, ez eredményezte a közvetlen életveszélyt – írja a Police.hu.

A nyomozók lefoglalták a bűncselekmény elkövetéséhez eszközként használt zsebkést.

A 25 éves vaskúti férfit a rendőrök elfogták, kihallgatták és őrizetbe vették. A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Az egész világ lélegzetvisszafojtva figyel, hamarosan megindulhat Izrael elsöprő válaszcsapása - Híreink a közel-keleti konfliktusról pénteken

Az egész világ lélegzetvisszafojtva figyel, hamarosan megindulhat Izrael elsöprő válaszcsapása - Híreink a közel-keleti konfliktusról pénteken

Az Egyesült Államok bejelentése szerint Izrael "napokon belül" megindíthatja az Irán elleni válaszcsapást, miközben az IDF alakulatai tovább harcolnak Libanonban. Jeruzsálem szerint folyamatosan hullanak a Teherán által támogatott terrorszervezetek vezetői, de az izraeli veszteségek is megugrottak. Jemen a vörös-tengeri hajózási útvonalak ellen intézett támadások felpörgetésével fenyeget. Cikkünk folyamatosan frissül az közel-keleti konfliktus legújabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×