eur:
392.45
usd:
362.47
bux:
72120.73
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

Késes támadás egy Intercity járaton Németországban - lelőtték az elkövetőt

Késes támadás történt egy vonaton szerdán Németország északi részén, az elkövetőt a rendőrség lelőtte - jelentette hírportálján a Bild című német lap.

A beszámoló szerint egy Hamburgból Flensburgba tartó Intercity járaton egy férfi szóváltás után késsel súlyosan megsebesített egy embert.

A rendőrséget 19 óra körül értesítették, és miután a szerelvény néhány perc múlva befutott a flensburgi pályaudvarra, két rendőr jelent meg a vagonban. Az elkövető rárontott az egység egyik tagjára, egy rendőrnőre, aki szintén súlyosan megsérült, társa pedig lelőtte a támadót.

A pályaudvart lezárták, a rendőrség és a mentők nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre. Az ügy háttere egyelőre nem ismert.

Címlapról ajánljuk

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×