eur:
394.92
usd:
366.99
bux:
71525.37
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Hihetetlen helyen töltötte az őrizetet a Dózsa György úti gázoló

Hihetetlen helyen töltötte az őrizetet a Dózsa György úti gázoló

Fogda helyett egy fővárosi kórházban töltötte idejét őrizetbe vétele után M. Richárd, aki külön kórtermet is kapott. A Dózsa György úti gázoló ügyében másodfokon döntött a bíróság.

A Bors értesülései szerint a Dózsa György úti, két halálos áldozatot követelő baleset gyanúsítottja, M. Richárd nem a rendőrségen töltötte az időt, amikor augusztus 19-én, szombaton őrizetbe vették. A lap úgy értesült, hogy a kabriós férfit 

a Péterfy Sándor utcai kórház belgyógyászatának B részlegére vitték

azon a hétvégén. Egy teljes kórtermet kiürítettek neki, két rendőrautó állt a kórháznál, tizenegy rendőr vigyázott rá. Az informátor szerint a kezelése a kórház rendszerében nem szerepel, az érkezését és a távozását sem vitték be a gépbe, noha csak hétfőn engedték ki, amikor az előzetes letartóztatásról szóló tárgyalására vitték.

A Péterfy Sándor utcai kórház főigazgatója, dr. Sásdi Antal azt mondta, ilyen esetet említő jelentést egyik belgyógyászati osztályról sem kapott az elmúlt napokban, és a rendőrség sem reagált a hírre.

A Zoom.hu arról ír, hogy a másodfokú bíróság kedden döntött arról, hogy maradhat-e házi őrizetben a Dózsa György úti halálos baleset gyanúsítottja, de a Fővárosi Törvényszék addig nem kommunikál az ügyben, amíg az érintett felek meg nem kapták a végzést. A lap szerint a végzést nem rendőrök kézbesítették, hanem postán kézbesítették a házi őrizetben lévő férfinak, amiből arra lehet következtetni, hogy a másodfokú bíróság nem rendelte el a férfi előzetes letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 3. 05:15
×
×
×
×