eur:
399.18
usd:
363.86
bux:
0
2024. október 9. szerda Dénes

Kamionba rohant egy kisbusz - hárman meghaltak

Hárman a helyszínen életüket vesztették abban a kedd hajnali balesetben, amely Biharkeresztes közelében történt a 42. számú főútvonalon - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Dobó Dénes elmondta, eddig ismeretlen okok miatt hajnali 5 órakor egy bolgár rendszámú kisbusz belerohant egy lengyel kamionba.

A kisbusz utasai közül hárman a helyszínen meghaltak, hatan súlyosan, életveszélyesen megsérültek. A sérülteket a katasztrófavédelem munkatársai menekítették ki, a mentők kórházba szállították.

A forgalmat a mentés és helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a közlekedést Mezősas irányába terelik el - tette hozzá a szóvivő.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Az Európai Parlament szerdán kilenc órától meghallgatja Orbán Viktor miniszterelnököt, aki bemutatja Magyarország soros elnöki programját, de utána éles vita várható, amelyen aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerülhetnek, mert a magyar kormánynak sok kérdésben markánsan eltér az álláspontja az uniós fősodortól – mondta Zalai Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Nemzetközi Szervezetek Kutatóműhelyének vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×