eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Körözött luxuskocsikat foglaltak le

A magyar rendőrök Nagylaknál és Záhonynál is körözött autókat foglaltak le.

Egy bolgár állampolgárságú férfi egy Mercedes személyautóval akarta elhagyni az országot Nagylaknál. Az ellenőrzés megállapította, hogy a jármű körözését a német hatóságok elrendelték, ezért a magyar rendőrök a csaknem 15 millió forint értékű gépkocsit lefoglalták.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen személygépkocsival jelentkezett belépésre egy 54 éves ukrán állampolgárságú férfi. A rendőrök ellenőrizték az osztrák hatósági jelzéssel ellátott SEAT Alhambra típusú személygépkocsit és megállapították, hogy a járművet az osztrák hatóságok a Schengeni Információs Rendszerben (SIS) körözik.

Szombaton jelentkezett belépésre egy ukrán állampolgárságú férfi a záhonyi közúti határátkelőhelyen, egy BMW X6 típusú személygépkocsi sofőrjeként. Az ellenőrzést végrehajtó rendőrök megállapították, hogy a nagy értékű személygépkocsit a szlovák hatóságok a Schengeni Információs Rendszerben (SIS) körözik.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai a körözött gépkocsikat lefoglalták és az eljárás további részében felveszik a kapcsolatot a körözést elrendelő hatóságokkal - közölte a police.hu.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×