eur:
394.73
usd:
367.88
bux:
72288.23
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér

Máris új munkát talált a lúgos orvos

Előzetes letartóztatásba került a lúgos orvosként elhíresült egykori kórházigazgató, de a Bors szerint a fogdán új munkát kapott: ételt oszt a rabtársainak.

Március végén előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a férfit, aki előzőleg 9 év fegyházbüntetést kapott életveszélyt okozó testi sértésért, és örökre eltiltották foglalkozásától. A vád szerint a férfi 2013-ban megtámadta volt szerelmét, elkábította, majd nemi szervét lúggal öntötte le. Az ítélet után szabadon távozhatott a bíróság épületéből, ám később az ügyészség indítványára elrendelték a letartóztatását. 

A Bors értesülése szerint a Nagy Ignác utcai bv-intézetben tölti előzetesét. A bevonulása után egy elbeszélgetésen vett részt egy pszichológussal, a szakember nem ítélte őt önveszélyesnek, az orvos nem omlott össze, ehelyett abban bízik, hogy harmadfokon számára kedvezőbb ítélet születhet az ügyében. Bene fizikálisan is jó állapotban van, és már munkát kapott,

a börtön konyháján dolgozik, ételt oszt rabtársainak.

Az általa elkövetett súlyos bűncselekmény okán magas kockázati kategóriába sorolták, de a magatartásával eddig semmilyen probléma nem volt.

A férfi áldozata továbbra is személyi védelem alatt áll. Az asszony eddig nyolc műtéten esett át, de még további operációk várnak rá. 

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
Orbán Balázs a Patrióták Európáért megszületéséről és az új politikai szövetség jövőjéről

Orbán Balázs a Patrióták Európáért megszületéséről és az új politikai szövetség jövőjéről

Nem mi leszünk az egyetlenek, akik fújják ebben az együttműködésben a passzátszelet, de mint alapító a Fidesz–KDNP biztos, hogy megkerülhetetlen szereplője lesz az együttműködésnek – mondta Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke a vasárnap bejelentett kezdeményezésről. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a nemzeti konzervatív pártok együóttmáködési esélyéről, a közös fellépés esélyéről és egy páneurópai párt felépítésének a lehetőségéről is.

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Kicsit kezd magára találni Amerika

Kicsit kezd magára találni Amerika

A vasárnapi francia választást követően nagy emelkedést figyelhettünk meg a piacnyitásban az európai tőzsdéken, a legnagyobb ralit a francia tőzsdénél láthattuk. Később kicsit romlott a hangulat, de az alapvetően így is pozitív miliőben alultejesítő volt a magyar tőzsde, elsősorban az OTP gyengélkedésének köszönhetően. A tengerentúlon kisebb mozgások voltak megfigyelhetőek a nyitáskor, a Tesla azonban nagyot emelkedik a holnapi értékesítési adatok előtt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×