eur:
401.05
usd:
368.25
bux:
74701.27
2024. október 16. szerda Gál

Nyomozás indult a szegedi autógáz-töltőállomáson történt robbanás miatt

Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt nyomozás indult a szegedi autógáz-töltőállomáson pénteken késő este történt robbanás miatt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton az MTI-t.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábbi közleménye szerint a gáztöltőállomáson az egyik kútfej egy jármű feltöltése közben felrobbant. A balesetben egy ember súlyos, kettő könnyű sérüléseket szenvedett.

A tűzoltók a gázszivárgást rövid idő alatt megszüntették, így a környéken nem volt szükség lakosságvédelmi intézkedésre.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.16. szerda, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Európa elesett, talán már csak az EKB mentheti meg

Európa elesett, talán már csak az EKB mentheti meg

Ismét nagy döntés előtt áll az Európai Központi Bank (EKB), hiszen nem akármilyen környezetben kell határoznia a kamatokról: az európai gazdaság épp recesszióba csúszik, eközben az infláció mégis ragadós. A helyzetet tovább bonyolítják a közel-keleti fejlemények és a bizonytalan mértékű kínai gazdasági stimulus is. Ilyen körülmények között nincs könnyű dolga az EKB-nak, még akkor sem, ha a kamatdöntés iránya egyértelműnek tűnik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×