eur:
404.22
usd:
374.42
bux:
74263.78
2024. október 26. szombat Dömötör

Jogosítvány nélkül és ittasan okozott halálos balesetet

Meghalt a Sopronban történt péntek esti frontális karambol egyik sérültje, a balesetet okozó jármű vezetője ittasan és jogosítvány nélkül vezetett - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.

Kocsis Tünde rendőr alezredes tájékoztatása szerint a sofőr személygépkocsijával Sopronból Ágfalva felé haladt, eközben áttért a bal oldali sávba és ott összeütközött a szemből érkező járművel. A 38 éves soproni férfi ezután kiugrott az autójából és segítségnyújtás nélkül elmenekült a helyszínről.

A járőrök átvizsgálták a környéket és negyedóra alatt elfogták a baleset okozóját. Kiderült, hogy a férfi ittasan vezetett és nem volt jogosítványa sem - tette hozzá a szóvivő.

A baleset után a helyszínről péntek este egy súlyos és egy életveszélyes sérültet szállítottak a mentők kórházba, mindketten a szabályosan közlekedő autóban utaztak. Egyikük, egy fiatal lány olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházban meghalt.

A soproni férfit a rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását halálos közúti baleset okozása és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Címlapról ajánljuk

Az orosz elnök ésszerű kompromisszumról beszélt

Oroszország kész észszerű kompromisszumokra az ukrajnai rendezés érdekében, de érdemi tárgyalások nem folynak - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök pénteken a Rosszija 1 televíziós csatornának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×